100% ONLINE STUDIUM MBA, MSc & LLM JIŽ OD 79.900 KČ - PŘIHLÁŠKY DO 31. 03. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

Lepší plat i pozice? Dnes rozhoduje i MBA titul

10. únor 2017
Lepší plat i pozice? Dnes rozhoduje i MBA titul

Jak se odlišit na trhu práce mezi ostatními vysokoškoláky a posunout se tak na lepší pozici a získat vyšší plat? MBA titul je dnes velká konkurenční výhoda na trhu práce

„Často naši studenti říkají, že mají dobrou práci i zajímavou pozici, chtěli by ale dále profesně růst. Dosáhnout lepšího platového ohodnocení a vyšší pozice je možné právě díky získání profesního vzdělání,“ říká Mgr. Štěpán Mika, ředitel Central European Management Institute (CEMI). Mnozí z nich tak jednoduše chtějí na trhu práce vystoupit z řady dalších vysokoškoláků. MBA titul se tak stále častěji stává velkou konkurenční výhodou.

Podle výzkumu o přínosech MBA studia, který institut CEMI realizoval, se po získání online MBA studia 92 % absolventů posunulo o 1 a více pozic ve firmě, 42 % získalo konkurenční výhodu na trhu práce, 75 % zvýšilo své finanční ohodnocení až o třicet procent a 40 % získalo nové pracovní a osobní kontakty, které jim pomohly v jejich dalším profesním růstu. 

„Naši absolventi si díky MBA online studiu zvyšují svou kvalifikaci a manažerské znalosti. Dnes už je situace taková, že pokud dva uchazeči žádají o stejnou pozici a jeden z nich má MBA titul a druhý ne, právě toto profesní vzdělání může sehrát velkou roli v tom, koho si zaměstnavatel vybere,“ dodává Mgr. Štěpán Mika.

 

 

Přínosy MBA studia

 

MBA online studium šetří váš čas

Skloubit zaměstnání a studium je občas nadlidský úkol a ruku na srdce – ne všichni zaměstnavatelé budou vašemu nápadu zasednout zpátky do lavic a časté absenci nakloněni.

„Dnes už lze i různé MBA a LLM obory studovat online, přizpůsobíte si studium tomu, jak zrovna potřebujete. Je na vás, zda budete studovat večer po práci, nebo ráno před, nikam nemusíte docházet na konkrétní čas a právě to vám dává velkou svobodu, díky které můžete výuku skvěle skloubit nejen se zaměstnáním, ale i s rodinou,“ říká Mgr. Štěpán Mika.

Uznávaní lektoři, 9 oborů, 7 v češtině, 2 v angličtině Mgr. Štěpán Mika, ředitel Central European Management Institute

I když výuka probíhá online, studenti nejsou zcela odtrženi od kontaktu s ostatními spolustudenty. Na úvodním soustředění poznají lektory CEMI osobně a v průběhu studia se s nimi mohou spojit po skype, e-mailem, telefonicky apod. Všechny své studijní záležitosti mohou také konzultovat se studijním oddělením.

Na institutu CEMI můžete v současnosti studovat 9 MBA a LLM oborů nejrůznějších zaměření - 7 v češtině a 2 v angličtině.

 

Obory MBA

 

Aktuálně na CEMI působí 45 lektorů nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. Mezi lektory a garanty MBA a LLM programů patří významné kapacity z různých oborů jako například Prof. Ing. Eva Cihelková, CSc.; Doc. PhDr. Eva Bedrnová, CSc.; Prof. JUDr. Monika Pauknerová, CSc., DSC.; MUDr. Rudolf Střítecký; JUDr. Josef František Staněk, Ph.D., MBA a mnoho dalších.

 

Lektoři MBA a LLM oborů

 

Výhody online MBA studia:

  • Můžete studovat kdykoliv a odkudkoliv
  • Studium trvá 1 rok
  • Získáte manažerské znalosti z praxe
  • Víte, co se naučíte
  • 9 oborů, 7 v češtině, 2 v angličtině
  • Kvalitní studijní oddělení, můžete studium přerušit nebo prodloužit
  • Kvalitní a uznávaní lektoři z praxe
  • Možnost platby školného na splátky
  • Institutu CEMI byla udělena akreditace od britské organizace IADL (International Association for Distance Learning), která garantuje kvalitu výuky
  • Na trhu jsme od roku 2011 a máme 1 000 absolventůDnes má CEMI 45 českých i zahraničních lektorů, studium je zakončeno promocí v Břevnovském klášteře.
  • Pozor, možnost podání přihlášek do jarních náborů pouze do 8. března!
  • Podáte-li přihlášku do 15. 2., na školném všech programů ušetříte 36.300 korun! Více o výhodné cenové nabídce

„Studenti již dopředu vědí, co se naučí, sylaby předmětů najdou na webových stránkách. Vědí, kdo jsou lektoři CEMI i jak studium probíhá. Zájemci se také mohou osobně přijít přesvědčit, že se nejedná pouze o nějakou virtuální instituci a díky schůzce s konzultantkou pro zájemce o studium či ředitelem institutu si mohou ujasnit veškeré dotazy a případné nejasnosti.

 

Reference absolventů

 

„V rámci příležitosti překonání hranice 1 000 absolventů jsme připravili nové webové stránky a pro potenciální zájemce i speciální cenovou nabídku, díky které mohou na školném ušetřit 36.300 Kč,“ uzavírá ředitel Mgr. Štěpán Mika. Zájemci tak mohou začít studovat již za 79.900 Kč bez DPH.

Uzávěrka příjmu přihlášek do březnových programů končí již 28. února. Více o tom, jak studium MBA online probíhá.

Chci vědět více
Chci vědět více

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy o studiu MBA či LLM.
Neváhejte nás proto kontaktovat.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.