100% ONLINE STUDIUM MBA, MSc & LLM JIŽ OD 79.900 KČ - PŘIHLÁŠKY DO 31. 03. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

Jak MBA pomůže vašemu podnikání?

17. červenec 2017
Jak MBA pomůže vašemu podnikání?

Každý, kdo někdy podnikal, ví, jak náročná je to činnost. Minimálně času, nejistý výdělek, silná konkurence a neustále se měnící podmínky, kterým je nutné se přizpůsobovat. Být úspěšným podnikatelem pak znamená být minimálně krok před konkurencí. A zde se dostáváme k výčtu přínosů, které představuje další vzdělávání, protože jsou to právě znalosti a dovednosti, které přinášejí konkurenční výhodu.

 

Přínosy MBA studia

 

Získejte znalosti, praxi i kontakty

To nejcennější, co v podnikání máte a co vás posunuje dál, jsou vaše znalosti a praktické zkušenosti. A to je právě to, co získáváte studiem MBA, které je primárně zaměřené na prohlubování praktických znalostí. Díky tomu je MBA daleko efektivnější než klasické formy vzdělávání, které jsou postavené na rozšiřování teoretických znalostí, které jsou často v praxi nevyužité.

Jistě oceníte i získání kontaktů, které nejednou využijete při svém podnikání. Ať se již jedná o vaše spolužáky nebo lektory, kteří jsou na těchto typech škol velmi pečlivě vybíráni a často patří mezi přední odborníky v dané oblasti. Mají především bohaté praktické zkušenosti a díky tomu vám mohou poskytovat kvalitní rady i při řešení konkrétních problémů z vašeho podnikatelského života.

Stoupnete v očích zaměstnanců

MBA vám ale také pomůže v situaci, kdy pod sebou máte zaměstnance a potřebujete si mezi nimi zvýšit respekt. Toho dosáhnete nejen díky posílení své odbornosti, ale i díky získání schopnosti nahlížet na problémy z více úhlů a lepší reakcí na vyskytující se situace. Navíc často i vy budete tím, kdo bude po svých zaměstnancích požadovat zvyšování kvalifikace a těžko můžete po nich chtít, aby se vzdělávali, když vy sami své znalosti nerozšiřujete.

V každém ohledu bude pro vás studium přínosem. Pokud váháte kvůli značnému pracovnímu vytížení, zkuste si zjistit informace o možnosti studovat MBA online a budete určitě mile překvapeni, jak lze skloubit studium s podnikáním. Právě pro nedostatek času jsou pro vás vhodné interaktivní online programy, které umožňují přizpůsobit studium konkrétním individuálním požadavkům.  

Studium MBA vám ve vašem podnikání otevírá dveře k novým příležitostem a ukazuje nové cesty, kterými by vás předtím ani nenapadlo se vydat.

Chci vědět více
Chci vědět více

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy o studiu MBA či LLM.
Neváhejte nás proto kontaktovat.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.