100% ONLINE STUDIUM MBA, MSc & LLM JIŽ OD 99.900 KČ - PŘIHLÁŠKY DO 30. 06. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

10 manažerských aplikací, které zvýší vaši produktivitu

20. září 2023
10 manažerských aplikací, které zvýší vaši produktivitu

10 manažerských aplikací, které zvýší vaši produktivitu

Manažerská práce je často komplexní a náročná. Správné nástroje a software mohou výrazně usnadnit život manažerů a pomoci jim dosáhnout lepší produktivity a efektivity. V tomto článku si představíme několik klíčových manažerských nástrojů a software, které stojí za to vyzkoušet.

1. Trello

Trello je vizuální projektový nástroj, který je ideální pro organizaci a sledování úkolů. Manažeři mohou vytvářet seznamy úkolů, přiřazovat je členům týmu a sledovat jejich postup. Trello je také intuitivní a snadno použitelný, což znamená, že není třeba dlouhého školení.

2. Asana

Asana je další výborný nástroj pro řízení projektů a úkolů. Nabízí pokročilé funkce, jako jsou časové osy, plánování projektů a možnost připojovat dokumenty k úkolům. Pro manažery, kteří pracují s týmy na různých projektech, může být Asana nepostradatelným nástrojem.

3. Slack

Slack je komunikační platforma navržená tak, aby zefektivnila interní komunikaci v organizaci. Manažeři mohou vytvářet různé kanály pro jednotlivé týmy a projekty, což umožňuje rychlou a efektivní komunikaci. Navíc lze do Slacku integrovat mnoho dalších aplikací a nástrojů, což zvyšuje jeho funkčnost.

4. Zapier

Zapier je nástroj pro automatizaci pracovních postupů. Manažeři mohou vytvářet různé automatizace mezi různými aplikacemi, což šetří čas a snižuje chyby spojené s opakovanými manuálními úkoly. Například lze vytvořit automatizaci pro automatické zasílání e-mailů po určitých událostech nebo integraci dat mezi různými systémy.

5. Notion

Notion je komplexní nástroj pro organizaci, spolupráci a správu projektů. Je vhodný pro manažery, kteří hledají flexibilní platformu pro sdílení informací, tvorbu dokumentace, plánování projektů a spolupráci s týmem.

6. LastPass

Bezpečnost je pro manažery klíčová. LastPass je správce hesel, který umožňuje ukládat a spravovat hesla pro různé účty a aplikace. To pomáhá chránit citlivé informace a zároveň usnadňuje přihlašování.

7. Monday.com

Monday.com je nástroj pro řízení pracovních projektů a spolupráci týmu. Tento nástroj umožňuje manažerům vytvářet plány projektů, sledovat postup úkolů a komunikovat s týmem, všechno na jednom místě. Je to užitečný nástroj pro organizaci a řízení projektů a úkolů.

8. Evernote

Evernote je aplikace pro poznámky a organizaci informací. Manažeři mohou využít Evernote k ukládání důležitých poznámek, webových odkazů, obrázků a dalších materiálů. Aplikace je k dispozici na různých platformách a umožňuje snadnou synchronizaci mezi zařízeními. S Evernote mohou manažeři udržovat své myšlenky a informace dobře uspořádané a snadno přístupné.

9. Todoist

Todoist je aplikace pro správu úkolů a plánování, která pomáhá manažerům organizovat svou práci a sledovat úkoly. Je to ideální nástroj pro zvýšení produktivity a efektivity. Todoist je jednoduchý a efektivní nástroj pro manažery, kteří potřebují organizovat svou práci a zvyšovat svoji produktivitu. Pomáhá udržovat přehled o úkolech a plánech, což je klíčové pro efektivní řízení manažerských povinností.

10. Headspace

Headspace je aplikace pro meditaci a mindfulness, která pomáhá uživatelům zlepšit své duševní zdraví a pocity wellbeing. Je to ideální nástroj pro manažery, kteří hledají způsoby, jak snížit stres a zvýšit svou mentální odolnost. Headspace je výborným nástrojem pro manažery, kteří chtějí investovat do svého duševního zdraví a wellness. Pravidelná meditace a cvičení mindfulness mohou pomoci zvládat stres a zlepšit celkovou kvalitu života, což má pozitivní vliv na jejich manažerskou výkonnost.

Závěr

Správný výběr manažerských nástrojů a softwaru může výrazně zlepšit produktivitu a efektivitu manažerů. Je důležité vybrat ty nástroje, které nejlépe vyhovují konkrétním potřebám a procesům vaší organizace. Kombinace těchto nástrojů může pomoci manažerům lépe organizovat svou práci, komunikovat s týmem a dosahovat lepších výsledků. Pamatujte, že trh s manažerskými nástroji a softwarem se neustále vyvíjí, a proto je důležité sledovat nové možnosti či aktualizace stávajících aplikací. S dobrými nástroji a správným využitím mohou manažeři lépe plnit své role a přispívat k úspěchu svých týmů a organizací. Držet krok s nejnovějšími trendy v managementu vám pomůže také online MBA studium.

Chci vědět více
Chci vědět více

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy o studiu MBA či LLM.
Neváhejte nás proto kontaktovat.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.