100% ONLINE ŠTÚDIUM MBA, MSc & LLM ZA CENU OD 3.329 € - PRIHLÁSENIE DO 31. 03. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančného prínosu MBA štúdia

MBA studium od Ježíška

8. december 2020
MBA studium od Ježíška

„Milý Ježíšku, letos jsem byl(a) opravdu moc hodný(á) a přál(a) bych si dostat něco skvělého, originálního a smysluplného. Něco, co mě připraví do dalšího profesního života a zvýší to mou konkurenceschopnost na trhu práce. Něco, co mi vydrží na celý život!“

Pravda, takový dopis Ježíškovi asi jen tak za oknem svých blízkých nenajdete, protože už odrostli dětským botičkám a Ježíškovi nepíšou. Pokud jste ale přesvědčení, že kdyby Ježíškovi psali, stálo by v jejich dopise něco podobného, pak jste na správném místě – darujte MBA studium na institutu CEMI!

Proč vybrat CEMI?

Manažerský institut CEMI má zázemí jednoho z nejvýznamnějších a největších poskytovatelů MBA studia ve střední Evropě. Programy studia jsou v e-learningové podobě – není důvod kamkoli dojíždět. Výuka probíhá v moderním digitálním prostředí. Každý studijní program je nastaven tak, že umožní studovat i těm nejvíce pracovně vytíženým. 

CEMI se také pyšní prestižní mezinárodní akreditací se statusem Premier Institution od britské akreditační autority ASIC (Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities). ASIC tuto akreditaci uděluje po splnění velmi náročných kritérií, která se týkají kvality výuky, lektorů a vzdělávacích postupů.

Proč vybrat MBA?

Důvodů, proč volit MBA studium, existuje hned několik.

Finanční přínosy

Finanční přínosy jsou jeden z nejlépe měřitelných přínosů. Díky dokončenému MBA studiu zvýšíte roční příjem do své kasičky v průměru o 38 688 Kč, na manažerské nebo ředitelské úrovni dokonce téměř dvojnásobně. Chcete-li obdarovat podnikatele, tak i tady hovoří čísla jasně – roční nárůst obratu v podnikání o 22 % v prvním roce po absolvování.

Kariérní rozvoj

Plánujete darovat poukaz někomu, kdo je v zaměstnaneckém poměru? Dobře děláte – jeho hodnota pro firmu se samozřejmě zvýší. Je to někdo, kdo přemýšlí o změně zaměstnání? Výborně – konkurenceschopnost na trhu práce se totiž posune směrem nahoru.

Praktické znalosti a dovednosti

„Nejsem studijní typ, ve škole mi to nikdy moc nešlo.“ To nevadí, protože MBA studium je výrazně zaměřeno právě na praxi a její rozšiřování ve zvoleném oboru. Studiem jednotlivých předmětů totiž získáváte možnost průběžně konzultovat reálné problémy, případy a situace z vaší praxe s lektory – experty na danou problematiku, a v rámci těchto konzultací pod jejich odborným vedením zpracovat u každého předmětu jejich řešení formou prakticky orientované případové studie (seminární práce). Výstupem z absolvování každého předmětu je tedy cenný dokument ihned dále použitelný ve vaší firmě či zaměstnání, s vysokou přidanou hodnotou díky privátním konzultacím s odborníkem.

Ostatní benefity

A co dalšího vložíte do obálky společně s poukazem? Není toho málo!

  • Ještě větší rozhled a orientaci v problematice
  • Využití získaných zkušeností v praxi
  • Hlubší pohled na problémy z oboru

A přidejme ještě další, v dnešní době extrémně důležité benefity.

  • Prestiž a uznání
  • Osobní rozvoj
  • Vlastní realizaci
  • Posílení sebedůvěry

I Ježíška mohou zajímat čísla

Tak tady jich pár je:

  • 91 % absolventů CEMI říká, že do MBA studia se vyplatí investovat
  • 57 % absolventů rozšířilo díky studiu své profesní kontakty
  • 58 % absolventů získalo lepší pozici ve firmě, kde pracovali, a to do dvou let po absolvování

Kompletní přínosy absolvování MBA studia na institutu CEMI dle průzkumu agentury STEM/MARK najdete zde.

Jak darovat poukaz?

A co vlastně může Ježíšek vložit do obálky?

Dárkové poukazy v hodnotě od 10 000 Kč do 50 000 Kč umožní odečíst hodnotu poukazu od ceny studia. Cena poukazů je zlevněná o 50 % - 70 %. Čím vyšší hodnota poukazu, tím vyšší je sleva na jeho zakoupení.

  • Dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč zakoupíte jen za 4 999 Kč
  • Dárkový poukaz v hodnotě 20 000 Kč zakoupíte jen za 7 999 Kč
  • Dárkový poukaz v hodnotě 30 000 Kč zakoupíte jen za 9 999 Kč
  • Dárkový poukaz v hodnotě 40 000 Kč zakoupíte jen za 12 999 Kč
  • Dárkový poukaz v hodnotě 50 000 Kč zakoupíte jen za 14 999 Kč

Poukazy lze uplatnit na všechny varianty studia, nejsou vázané na konkrétní jméno a jsou platné do 31. prosince 2021. Nelze je sčítat – jeden student uplatňuje pouze jeden poukaz. Kompletní podmínky využití dárkových poukazů najdete na stránkách CEMI. Poukaz obdržíte emailem v .pdf, vytisknete, vložíte do pěkné obálky a u stromečku už jen sledujete radost v očích obdarovaného, případně se domluvíte na jeho zaslání poštou. Poukaz si navíc můžete zakoupit i sami pro sebe a studovat tak MBA za mimořádně výhodných podmínek.

Co se děje potom?

Tím to ale nekončí. Dalším krokem je prostudování nabízených studijních oborů a výběr toho pravého. Vzhledem k platnosti poukazu je možnost přihlásit se do ročníků se zahájením v březnu 2021, říjnu 2021 nebo dokonce až březnu 2022, na výběr vysněného studijního oboru je tedy dostatek času. 

A na závěr – poslední otázky k zamyšlení. Co kdybyste letos napsali Ježíškovi i vy sami? O něco skvělého, originálního a smysluplného?
Například o poukaz na studium MBA na CEMI?

Chcem vedieť viac
Chcem vedieť viac

Radi zodpovieme všetky Vaše otázky o štúdiu MBA či LLM.
Neváhajte nás preto kontaktovať.

Beriem na vedomie spracovanie osobných údajov.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.