100% ONLINE STUDIUM MBA, MSc & LLM JIŽ OD 99.900 KČ - PŘIHLÁŠKY DO 30. 06. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

UDĚLEJTE PRO SVOU KARIÉRU MAXIMUM. STUDIUM MBA VÁM V TOM POMŮŽE

17. leden 2017
UDĚLEJTE PRO SVOU KARIÉRU MAXIMUM. STUDIUM MBA VÁM V TOM POMŮŽE

Ačkoli se studium MBA stalo v posledních letech velkým trendem, získat tento profesní titul není vůbec jednoduché. A není se čemu divit.

Prosaďte se na trhu s titulem MBA

K tomu, abyste mohli začít zdokonalovat svou kariéru, musíte projevit jistou dávku motivace a píle. Proto ti, kteří titul získají, dosáhnou nejen obdivu ze strany svého okolí, ale mají jistotu, že díky MBA se posunou dál ve své profesní kariéře. Prosadit se na trhu navzdory silné konkurenci je těžké, ale díky MBA získáte prestiž, se kterou budete vždy o krok napřed před svými kolegy. Zajímá vás, jak MBA pomáhá k osobnímu rozvoji? Čtěte dále a dozvíte se, co studiem získáte i jak MBA významně zvyšuje hodnotu na trhu práce.

Pro konkrétní představu vám přinášíme výsledky námi provedeného výzkumu mezi našimi absolventy, kteří jsou zdárným důkazem toho, jak MBA může pomoci ke zvýšení uplatnění na trhu práce. Kariérní posuny, nejen na profesním žebříčku, jsou u držitelů titulu MBA značné.  Až 92 % našich absolventů uvedlo, že se díky studiu posunulo o jednu a více pozic ve firemní hierarchii či dostalo nabídku jiné pracovní příležitosti. 36 % si dokonce polepšilo ihned po obdržení titulu. Do 1 roku od absolvování pak získalo lepší pracovní uplatnění 90 % absolventů.  Získáním MBA si také více jak polovina z nich dopomohla ke zvýšení finančního ohodnocení. Na druhou stranu není možné na MBA nahlížet jako na prostředek, který automaticky zvyšuje částku na vaší výplatní pásce.  Titul především dokazuje vaše nabyté zkušenosti, čímž se posunete profesně dál a s tím je často spojeno i zvýšení platového ohodnocení.

 

Přínosy MBA studia

 

Neocenitelná praxe i kontakty

Pro mnohé je mimo jiné důležitý fakt, že se během studia dostanou do kontaktu s lidmi, kteří za sebou mají bohatou profesní minulost a tedy mnoho zkušeností a kontaktů. 64 % absolventů oceňuje především přínos a praktické uplatnění získaných znalostí. 24 % dokonce pociťuje konkurenční zvýhodnění na trhu práce. Jak je to možné? Obory jsou vedeny pod záštitou kvalifikovaných lektorů, kteří jsou zkušenými manažery z praxe. Mají tedy mnoho cenných rad, které se svým studentům snaží předat tak, aby byli schopni je dále aplikovat na svou vlastní profesi. Prostřednictvím předmětů, které v daném oboru absolvují, získají ucelený přehled i pro vedení společnosti. To, jak získané zkušenosti a rady využijí, je čistě jen na nich. Jedno je však jisté. Znalosti, které MBA poskytuje, jsou pro fungování podniku nepostradatelné a patří mezi efektivně uplatnitelné dovednosti, které během jednoho roku získáte.

Chci vědět více
Chci vědět více

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy o studiu MBA či LLM.
Neváhejte nás proto kontaktovat.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.