100% ONLINE STUDIUM MBA, MSc & LLM JIŽ OD 79.900 KČ - PŘIHLÁŠKY DO 31. 03. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

Výhody titulu MBA oproti akademickým titulům

17. červenec 2017
Výhody titulu MBA oproti akademickým titulům


Titul MBA není akademickým titulem, ale je titulem, který je získán v rámci neakademického profesního vzdělávání. Oproti klasickému akademickému titulu ale přináší absolventům řadu specifických výhod.

Prestižní titul s řadou výhod

V prvé řadě se jedná o mezinárodně uznávaný titul, který je velmi často požadovaný od vrcholových manažerů mezinárodních firem. MBA je titulem značícím hluboké znalosti konkrétní oblasti, které jsou plně uplatnitelné v praxi. MBA studium je rozšířením a prohloubením vysokoškolského studia, kdy získané znalosti je možné využívat ihned v profesním životě. Akademické tituly značí rozsáhlé teoretické znalosti, zatímco tituly MBA jsou známkou hlubokých praktických oborových znalostí, které jsou pro zaměstnavatele atraktivnější, a proto vyhledávanější.

 

Co je to titul MBA?


Titul MBA je prestižním titulem, který zvýhodňuje jeho držitele na pracovním trhu. Je známkou toho, že je pro vás důležité další vzdělávání a seberozvoj. Titul MBA vám může otevřít vrátka, která by byla s klasickým vysokoškolským titulem uzavřena.

Chci vědět více
Chci vědět více

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy o studiu MBA či LLM.
Neváhejte nás proto kontaktovat.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.