100% ONLINE STUDIUM MBA, MSc & LLM JIŽ OD 99.900 KČ - PŘIHLÁŠKY DO 30. 06. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

Pro koho je studium LLM určeno?

17. červenec 2017
Pro koho je studium LLM určeno?

Studium, které je ukončené titulem LL.M. (CORPORATE MASTER OF LAWS) je stále oblíbenější formou dalšího vzdělávání v právních kruzích. Je vhodné pro všechny, kteří si chtějí prohloubit znalosti z právních oborů, jako jsou korporátní právo, insolvenční právo, hospodářské a obchodní právo EU, evropské i mezinárodní právo soukromé nebo právo mezinárodního obchodu.

 

Více o studiu LLM

 

Studium pro právníky, vrcholové manažery a každého, kdo má chuť se vzdělávat

Zejména je studium LLM určeno pro zaměstnance z právní sféry, jako jsou právníci, advokáti, koncipienti a ostatní zaměstnanci v právních firmách.  

Ocení ho ale i ti, jejichž povolání primárně nesouvisí s právní oblastí, ale kteří pravidelně přicházejí do kontaktu s legislativou. Příkladem mohou být vrcholoví manažeři, ředitelé společností, ale také podnikatelé, kteří využívají získané znalosti při provozování své živnosti. Výjimkou mezi studenty nejsou ani zaměstnanci ze státní správy.

Stát se studentem LLM tedy může každý, kdo má zájem o prohloubení svých znalostí a zlepšení příležitostí pro svůj kariérní růst.

Chci vědět více
Chci vědět více

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy o studiu MBA či LLM.
Neváhejte nás proto kontaktovat.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.