100% ONLINE STUDIUM MBA, MSc & LLM JIŽ OD 99.900 KČ - PŘIHLÁŠKY DO 30. 06. 2024
Kalkulátor finančního přínosu MBA studia Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

MBA za jeden rok

19. únor 2017
MBA za jeden rok

Master of Business Administration (MBA) patří celosvětově mezi nejoblíbenější formu dalšího profesního vzdělávání. Jeho obliba roste i v České republice. A důvodů je hned několik. Od těch založených na vzdělávání a zvyšování kvalifikace přes ty finanční, které souvisejí s kariérním růstem, až po ty praktické, související se způsobem a formou studia. Právě praktická stránka vzdělávacího procesu je důvodem, proč je MBA stále oblíbenějším typem dalšího vzdělávání.

Titul můžete mít už za rok

Proč tomu tak je? Díky možnostem, které studium MBA nabízí. Studovat je totiž možné online a navíc během relativně krátkého času. Na vytoužený titul si totiž studenti mohou sáhnout již po jednom roce studia. Získat titul MBA za jeden rok není skutečně nic nereálného. Mnoho absolventů CEMI se o tom přesvědčilo na vlastní kůži. Nezáleží totiž na tom, jak dlouho studujete, ale jak efektivní vaše studium je. S délkou studia v žádném případě neroste jeho kvalita a efektivita, protože ta souvisí výhradně s konkrétní vzdělávací institucí.

 

Jak studium MBA probíhá?

 

Nejdůležitější je snaha a píle

MBA za jeden rok má řadu výhod, které souvisejí i s typem studentů. Studium totiž využívají především manažeři a zaměstnanci, kteří touží po profesním růstu. A pokud toužíte po profesním růstu, chcete ho hned a ne čekat několik let na získání titulu. Nemluvě o pracovní vytíženosti studentů, kteří právě jednoleté studium oceňují nejvíce. Ačkoliv jednoleté studium k tomu svádí, titul MBA nelze získat snadno a rychle bez snahy studenta. Vždy je k jeho získání důležitá píle a studijní úsilí.


Nezáleží tedy na tom, zda studujete MBA rok nebo dva, ale na tom, jak přínosné pro vás studium je. Proto vybírejte kvalitní vzdělávací instituce, zajímejte se o lektory, reference absolventů, ale i na obory, které konkrétní škola poskytuje. Díky tomu se ujistíte, zda pro vás bude získání titulu MBA za jeden rok přínosné či nikoliv.

Chci vědět více
Chci vědět více

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy o studiu MBA či LLM.
Neváhejte nás proto kontaktovat.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kalkulátor finančního přínosu MBA studia

* Data v kalkulaci vychází z průzkumu mezi absolventy MBA studia na institutu CEMI, realizovaného agenturou STEM/MARK v červnu 2022.